Arbo medische keuringen

Binnen elke organisatie geldt dat mensen optimaal kunnen presteren wanneer de juiste omstandigheden daarvoor aanwezig zijn. Het gevolg is tevreden klanten en continuïteit voor uw organisatie.

Uw organisatie kan te maken hebben met specifieke omstandigheden die het noodzakelijk maken om medische keuringen af te nemen. Dit helpt u én uw medewerker om werkzaamheden veilig en vertrouwd uit te voeren.

Rijbewijskeuring

Wanneer uw medewerker het rijbewijs C(E) en D(E) dient aan te vragen of te verlengen dient hij of zij gekeurd te worden. U kunt hiervoor rechtstreeks bij IHTOM terecht volgens afspraak op ons kantoor in Maarssen. De keuring is er op gericht om de eigen veiligheid én die van de omgeving te waarborgen.

Neem voor het plannen van een keuring rechtstreeks contact met ons op via 085 902 80 31.

Beroepsgerichte (functie)keuringen

Voor een aantal beroepen geldt dat er aanvullende eisen worden gesteld aan het uitoefenen van de functie. Zowel op fysiek als mentaal gebied. Het gaat daarbij niet alleen om de eigen veiligheid maar ook die van de omgeving.

Voor bijvoorbeeld brandweerkeuringen, persluchtkeuringen, duikerskeuringen en aanstellingskeuringen kunt u rechtstreeks bij IHTOM terecht.

Neem voor het plannen van een keuring rechtstreeks contact met ons op via 085 902 80 31.