top of page

Human Resources

HR projecten

Een gedegen fundament


Om te kunnen excelleren als organisatie is het nodig dat alle elementen perfect op elkaar zijn afgestemd. Dat zorgt ervoor dat iedereen weet wat er hoe moet gebeuren. Het gevolg is dat de afnemers van uw product en dienst tevreden zijn met dat wat u wilt en kunt bieden. 
De mens vormt daarin voor ons de belangrijkste schakel. Zij zijn immers de vertegenwoordiging van dat wat u wilt uitstralen.

U schakelt de specialisten van IHTOM in bij complexe HR vraagstukken om alle arbeidsvoorwaarden zo goed als mogelijk aan te sluiten bij uw visie en organisatie cultuur. Vanuit wet- en regelgeving wordt een vertaalslag gemaakt naar wat u wilt terug zien. 

U kunt ervoor kiezen om u te laten adviseren maar uiteraard is ondersteuning bij de uitvoer of het volledig laten uitvoeren door een specialist van IHTOM ook mogelijk. Ons inspanning is pas afgerond wanneer u tevreden bent met het resultaat. Na afronding van alle opdrachten blijft uw HR specialist als sparringpartner beschikbaar voor aanvullingen, advies en mogelijke noodzakelijke bijstellingen.

 

De HR specialisten van IHTOM voorzien in alle kennis en ervaring die nodig is om de best mogelijke arbeidsvoorwaarden te scheppen. Hierdoor kunnen de mensen binnen uw organisatie op een fijne, gezonde en succesvolle wijze werken aan groei en klanttevredenheid. Uw HR specialist is altijd zowel op afstand als op locatie voor u binnen 24 uur beschikbaar.

Naast HR projecten biedt IHTOM HR dienstverlening aan op verschillende niveaus voor zowel kleine als grote organisaties binnen heel Europa.

 

Zo kunt u onder meer gebruik maken van:
-    Een HR specialist ad interim;
-    Advies op afstand via HR Online;
-    HR ondersteuning op projectbasis;
-    HR advies op individuele dossiers;
-    Advies, ondersteuning en uitvoering van complexe vraagstukken.

 

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers via info@ihtom.nl of rechtstreeks via 085 902 80 31
 

HR contact
bottom of page