top of page

Human Resources

HR professionals

IHTOM werkt met ervaren en gepassioneerde professionals die fungeren als sparringpartner voor uw organisatie. Door aandacht en kennis van uw situatie weten zij op elk moment een passend antwoord te vinden die u en uw organisatie een stap verder helpt. 


Belangrijke voorwaarde in onze werkwijze is persoonlijke aandacht. Dit helpt ons de cultuur van uw organisatie en uw persoonlijke wensen zo goed mogelijk in te schatten. Het gevolg is dat wet- en regelgeving pragmatisch is afgestemd op uw organisatie. Het resultaat is minimale hinder voor de voor u best mogelijke arbeidsvoorwaarden. Dit geeft u de mogelijkheid zich volledig te richten op datgene wat u het liefste doet. Uw klanten bedienen.


Uw persoonlijke contactpersoon blijft beschikbaar op de achtergrond voor vragen, casuïstiek en ondersteuning op het moment dat u dat vraagt. Zonder doorlopende investering en tegen heldere kosten. Dit maakt de HR professional van IHTOM een betrouwbare, deskundige en altijd beschikbare businesspartner.


Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers via info@ihtom.nl of rechtstreeks via 085 902 80 31

HR contact
bottom of page