top of page

Human Resources

HR online

Eenvoudig, deskundig en snel


In de afgelopen jaren heeft IHTOM een schat aan kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van arbeidsvoorwaarden en het inrichten hiervan. 

Met een toenemende wens om deze informatie op het gebied van eenvoudige HR diensten snel en eenvoudig beschikbaar te maken heeft IHTOM gebouwd aan HR online.
Dit platform voorziet in alle informatie en kennis die nodig is om duidelijkheid te krijgen in wet- en regelgeving op het gebied van HR.

Op de achtergrond is altijd een ervaren HR specialist aanwezig om duiding te geven op uw specifieke vraag zodat u snel duidelijkheid heeft over mogelijkheden en risico’s.

Tegen een vast laag bedrag per maand ontvangt u uw eigen contactpersoon op het gebied van HR die continue beschikbaar is voor vragen waar u direct een antwoordt op wilt. Gecombineerd met het platform ontvangt u toegang tot allerhande documenten die helpen om een beslissing te kunnen nemen. Daarnaast voorziet het portaal continue in het aanleveren van het laatste nieuws op het gebied van wet- en regelgeving zodat u zelfstandig de best mogelijke voorwaarden kunt scheppen voor uw personeel. 

Twijfelt u toch over de impact van uw vraag of probleemstelling? In dat geval is uw directe contactpersoon continue beschikbaar om duiding te geven of om mogelijke risico’s eenvoudig in beeld te brengen. Alle HR professionals worden hierin continue ondersteunt door een team van arbeidsjuristen. Zo ontvangt u op een eenvoudige wijze, snel een duidelijk het best mogelijke advies waardoor u zich weer snel kunt richten op datgene wat u het liefste doet. Het bouwen aan tevreden klant voor uw organisatie.

IHTOM biedt HR dienstverlening aan op verschillende niveaus voor zowel kleine als grote organisaties binnen heel Europa.
Zo kunt u gebruik maken van:
-    Een HR specialist ad interim;
-    Advies op afstand via HR Online;
-    HR ondersteuning op projectbasis;
-    HR advies op individuele dossiers;
-    Advies, ondersteuning en uitvoering van complexe vraagstukken.

 

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers via info@ihtom.nl of rechtstreeks via 085 902 80 31
 

HR contact
bottom of page