top of page

Human Resources

HR diensten

Het fundament is HR


Wij geloven in langdurige inzetbaarheid van mensen. Daarvoor is belangrijk dat iedereen weet wat hij moet én kan doen, onder welke voorwaarden en met welke mogelijkheden. Want uiteindelijk gaat het er om dat iedereen fijn, gezond en succesvol kan werken!

De specialisten van IHTOM zijn deskundig en ervaren bij het helpen bouwen van de juiste fundamenten om alle voorwaarden daarvoor tot stand te brengen. Dat kan bijvoorbeeld zijn door dat u ondersteuning nodig hebt bij het opstellen van een enkel functieprofiel tot en met het begeleiden en uitvoeren van een reorganisatie.

Een belangrijke voorwaarde voor ons is persoonlijk contact. Daardoor krijgen we helder wat u wilt en vooral hoe u het wilt. Het gevolg is een juist en deskundig advies wat exact toepasbaar is binnen uw organisatie. Het resultaat is een perfecte omgeving waarin u uw organisatie verder kunt uitbouwen en de medewerkers het maximale rendement uit zich zelf kunnen halen.

Naast het ondersteunen in advies en informatie kunt u ons ook gebruiken voor begeleiding van uw medewerkers. Maar ook het opzetten van complexe advies trajecten en de uitvoer hiervan behoort tot de mogelijkheden. De werkwijze is altijd snel, duidelijk en eenvoudig. Zo investeert u in het best mogelijke advies voor uw organisatie en uw mensen.

IHTOM biedt HR dienstverlening aan op verschillende niveaus voor zowel kleine als grote organisaties binnen heel Europa.
Dit kan door middel van het inzetten van:
-    Een HR specialist ad interim;
-    Advies op afstand via HR Online;
-    HR ondersteuning op projectbasis;
-    HR advies op individuele dossiers;
-    Ondersteuning, advies en uitvoer van complexe HR projecten.

 

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers via info@ihtom.nl of rechtstreeks via 085 902 80 31
 

HR contact
bottom of page