top of page

Human Resources

HR adviseur

Een persoonlijke sparringpartner


Het geheel van wet- en regelgeving is vaak een complexe puzzel met veel voorwaarden en kleine lettertjes. Zowel op individuele casuïstiek als bij complexe vraagstukken zijn mogelijkheden en risico’s lang niet altijd goed te overzien. Daarnaast is het maar de vraag hoe wet- en regelgeving het beste aansluit bij de cultuur van uw organisatie. Het doorvoeren van (nieuwe) arbeidsvoorwaarden kan makkelijk leiden tot ongewenste effecten voor uw organisatie én uw personeel. 

Het is daarom van belang om alle bouwstenen voor een goede arbeidsomgeving zo neer te leggen dat u en uw personeel daarbij baat hebben. Dat zorgt namelijk voor een omgeving waarin u én uw mensen zich prettig en veilig voelen om hun werk te kunnen doen. Het gevolg is dat mensen boven zich zelf kunnen uitstijgen en succesvol kunnen bouwen aan uw organisatie.

U schakelt de specialisten van IHTOM in bij eenvoudige adviesvragen op afstand tot en met complexe HR vraagstukken om alle arbeidsvoorwaarden zo goed als mogelijk aan te sluiten bij uw visie en organisatie cultuur. Vanuit wet- en regelgeving wordt een vertaalslag gemaakt naar wat u wilt terug zien. Zo investeert u in de best mogelijke arbeidsomgeving zonder permanente kosten.

 

U kunt ervoor kiezen om u te laten adviseren, maar uiteraard is ondersteuning bij de uitvoer of het volledig laten uitvoeren door een specialist van IHTOM ook mogelijk. Onze inspanning is pas afgerond wanneer u tevreden bent met het resultaat. Na afronding van alle opdrachten blijft uw HR specialist als sparringpartner beschikbaar voor aanvullingen, advies en mogelijke noodzakelijke bijstellingen.

 

De HR specialisten van IHTOM voorzien in alle kennis en ervaring die nodig is om de best mogelijke arbeidsvoorwaarden te scheppen. Hierdoor kunnen de mensen binnen uw organisatie op een fijne, gezonde en succesvolle wijze werken aan groei en klanttevredenheid. Uw HR specialist is altijd zowel op afstand als op locatie voor u binnen 24 uur beschikbaar.

 

Naast HR projecten biedt IHTOM HR dienstverlening aan op verschillende niveaus voor zowel kleine als grote organisaties binnen heel Europa.

 

Zo kunt u onder meer gebruik maken van:
-    Een HR specialist ad interim;
-    Advies op afstand via HR Online;
-    HR ondersteuning op projectbasis;
-    HR advies op individuele dossiers;
-    Advies, ondersteuning en uitvoering van complexe vraagstukken.

 

HR contact
bottom of page