top of page

Welkom bij ons casemanagement verzuimprogramma voor organisaties!

Ontwerpen op een Tablet

Casemanagement

Effectief beheer van verzuim is van cruciaal belang voor het succes van elke organisatie. Het kan een aanzienlijke impact hebben op de productiviteit, het welzijn van medewerkers en de algehele bedrijfsresultaten. Ons casemanagement verzuimprogramma is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het effectief beheren van verzuim en het minimaliseren van de negatieve gevolgen ervan.

Office

Het team

Wij zijn een toegewijd team van professionals op het gebied van casemanagement verzuim, en we zijn er om u te ondersteunen bij het effectief beheren en terugdringen van verzuim binnen uw organisatie. Wij geloven dat het beheer van verzuim een integrale aanpak vereist, waarbij zowel de belangen van de werkgever als die van de werknemer worden meegenomen.

Onze aanpak

Schrijfgerei en kladblok

Analyse

Ten eerste bieden we een grondige analyse van uw huidige verzuimbeleid en -praktijken. We identificeren zwakke punten en bieden aanbevelingen om uw verzuimbeheer te verbeteren. Vervolgens helpen we u bij het opstellen en implementeren van een op maat gemaakt verzuimbeleid dat aansluit bij de behoeften van uw organisatie.

Schrijfgerei en kladblok

Onze ervaren casemanagers staan klaar om u te ondersteunen bij het beheer van individuele verzuimdossiers. Ze fungeren als een centraal aanspreekpunt voor zowel de werkgever als de werknemer, en zorgen voor een gestroomlijnde communicatie en coördinatie tussen alle betrokken partijen. Onze casemanagers zijn goed op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom verzuim en zorgen ervoor dat uw organisatie voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.

Casemanagers

Schrijfgerei en kladblok

Trainingen & workshops

Daarnaast bieden we trainingen en workshops aan om uw medewerkers op te leiden over verzuimpreventie en -beheer. We geloven dat een proactieve aanpak essentieel is om verzuim te voorkomen en te verminderen. Door uw medewerkers bewust te maken van de oorzaken en gevolgen van verzuim, kunnen we samenwerken aan het creëren van een gezonde en productieve werkomgeving.

Kies voor ons casemanagement verzuimprogramma en maximaliseer de productiviteit van uw organisatie, terwijl u zorgt voor het welzijn van uw medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het beheren van verzuim op een efficiënte en effectieve manier.

bottom of page