Mijn naam is Bert Wieling, ik en woon samen met mijn vriendin Tessy in Uithoorn. Mijn hobby’s zijn sport hardlopen, fietsen reizen en watersporten. Sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer en adviseer ik organisaties en doe ik projecten en interim management.
Ik heb als senior manager van grote landelijke afdelingen en projecten en programma’s een ruime ervaring op zowel bestuurlijk als op operationeel niveau.
In de afgelopen jaren heb ik o.a. opdrachten gedaan voor een aantal multidisciplinaire nationale en internationale bedrijven. Door mijn brede ervaring ben ik breed inzetbaar ik ben mensgericht zonder de doelen en resultaten uit het oog te verliezen. Op HR gebied heb ik de afgelopen periode o.a. een aantal managers in diverse vakgebieden gecoacht en medewerkers helpen te re-integreren.

Als beleidsadviseur ben ik gericht op de samenwerking in de dag tot dag operations bij bedrijven. Ik doe dit doelgericht met de juiste ondersteuning om de bedrijfsresultaten te realiseren. In mijn aanpak ga ik ervan uit dat het human capital het grootste bezit is van een organisatie. Door daar de juiste instrumenten op de beste manier in te zetten worden de resultaten optimaal ondersteund.
Dit werkt kosten reducerend door o.a. minder ziekte uitval en doordat de medewerkers beter op hun plek zitten en dus beter functioneren. Samenwerken en goed werkgeverschap staan hierin centraal.