top of page

Arbo

Specialisten

Kennis geeft mogelijkheden


De mensen van IHTOM werken intensief samen met verschillende (Arbo) professionals. Dat zijn onder meer bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, bedrijfsmaatschappelijk werkers en Arbeids- en organisatie psychologen. 


Hierdoor zorgen we altijd voor de juiste kennis op de juiste moment. Door de samenwerking kunnen we altijd op- en afschakelen zodat we u snel, eenvoudig en tegen de laagst mogelijke kosten kunnen bijstaan. Voor ons is het van het allergrootste belang dat elke specialist zich kan vinden in onze visie en werkwijze. Dit maakt dat we altijd op hetzelfde niveau begrijpelijk met elkaar kunnen communiceren. Zo ontstaan geen misverstanden en weten u én uw medewerker exact welke mogelijkheden benut kunnen worden.


Daarnaast is alle expertise bij complexe dossiers op de hoogte van de laatste mogelijkheden. Zo kunnen we u vanuit verschillende invalshoeken oplossingen aandragen die u én uw medewerker een stap verder helpt.


Onze specialisten bevinden zich onder meer op de volgende expertises:


-    Bedrijfsartsen en verzekeringsartsen;
-    Arbeid- en organisatiepsychologen;
-    Arbeidshygiënist en Hogere Veiligheidskundigen;
-    Arboverpleegkundigen;
-    Arbeidsdeskundigen;
-    Bedrijfsmaatschappelijk werkers;
-    Vertrouwenspersonen;
-    Schuldhulpverleners;
-    Verzuimcoaches;
-    Casemanagers;
-    Burn-out coaches;
-    Job-coaches;

 

IHTOM werkt landelijk samen met meer dan 200 specialisten. Zo is er altijd een specialist beschikbaar voor u op uw locatie.


Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers via info@ihtom.nl of rechtstreeks via 085 902 80 31

HR contact
bottom of page