top of page

Arbo

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom voorziet IHTOM van advies en diverse programma’s die gericht zijn op bewustwording. Want voorkomen doe je pas als je weet wat je moet voorkomen. Daarom niet alleen een medisch onderzoek, maar ook hulp bij herkennen, ontwikkelen en het nemen van passende maatregelen om werk op een gezonde en plezierige wijze uit te voeren. 


De specialisten van IHTOM kijken hierbij naar de algehele gezondheidssituatie én die van het individu, maar ook naar arbeidsomstandigheden, de functie én de functievoorwaarden, het kennis én vaardigheden niveau, de arbeidsbeleving én omstandigheden, doorgroeimogelijkheden, ondersteuning én opleidingsmogelijkheden, beloning én arbeidsvoorwaarden.
Zo ontstaat een compleet beeld van kansen én mogelijkheden.


Op elk moment en elke locatie, voor elke leidinggevende én elke medewerker is altijd maatwerk mogelijk. Want elke situatie is uniek. Zo houden we iedereen op een gezonde en prettige wijze aan het werk.


IHTOM biedt verschillende programma’s landelijk aan. Dat kan vanuit een Arbo perspectief maar ook vanuit het perspectief van arbeidsvoorwaarden. Wanneer eenmaal inzichtelijk worden diverse maatwerk programma’s geboden op het gebied van ondersteuning, training en ontwikkeling waardoor een veilige en gezonde bedrijfscultuur ontstaat.


Voor deze programma’s kunt u onder meer terecht bij IHTOM:

 

-    Risico inventarisatie en evaluatie
-    Plan van aanpak RIE
-    De gezonde werkplek
-    De gezonde werknemer
-    De gezonde bedrijfscultuur

 

Maar ook:


-    Mijn gezondheid
-    Mijn werkplek
-    Mijn ontwikkeling
-    Leidinggeven op inzetbaarheid
-    Aandacht voor preventie bij psychosociale arbeid

 

Uiteraard biedt IHTOM daarnaast onder meer:


-    Het Periodiek Arbeidsgeneeskundig Onderzoek
-    Vaccinatieprogramma’s (voor groepen en/of individuen)
-    Arbeidsmedische keuringen (voor groepen en/of individuen)


Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met een van onze medewerkers via info@ihtom.nl of rechtstreeks via 085 902 80 31
 

HR contact
bottom of page